Skip to main content
Europeiska kommissionens logotyp
Representationen i Sverige
Kurser och seminarier

Save the Date: Europadagen 9 maj 2023

Reservera redan nu den 9:e maj för ett heldagsfirande av Europadagen!

Save the Date: Europadagen 9 maj 2023

Reservera redan nu den 9:e maj för ett heldagsfirande av Europadagen! Då bjuder vi nämligen in till Kulturhuset i Stockholm (och online) för ett fullspäckat program.

Kom för att ta del av spännande paneldiskussioner på följande teman: organiserad brottslighet, Ukraina, konkurrenskraft och våra europeiska värderingar. Du kommer även att ges möjlighet att se på ukrainsk film och träffa aktörer som jobbar med EU-frågor. Eller varför inte ta tillfället i akt och upplev Europa i den då nyöppnade interaktiva och permanenta utställningen om EU på Kulturhuset? Under dagen kommer vi även att utse Årets Europé och presentera vinnarna i en bildtävling som skolor har fått delta i. Tävlingsbidragen kommer att finnas för påseende på Kulturhuset.

Firandet har ”solidaritet med Ukraina” som övergripande tema, och bakom programmet står EU-kommissionen i Sverige, Europaparlamentet i Sverige, Regeringskansliet, SIEPS, Sveriges kommuner och regioner, Svenskt Näringsliv, LO, SACO, TCO, MUCF, Europeiska investeringsbanken och Kommerskollegium.

Intresseanmälan skickas till: comm-rep-sto-rsvp@ec.europa.eu

  • Europeiska kommissionen
  • -
  • Stockholm, Sverige

Praktisk information

När
-
Var
Kulturhuset
Sergels torg, 103 27 Stockholm, Sverige
Språk
svenska

Beskrivning